2021. december 9. csütörtökNatália
Kolozsvár >> Más város
Hajnali hírlevél >> Feliratkozás
bpelod.transindex.ro

TOPLISTÁS HELYEZÉS

Akinek szép a szeme

Balázsi-Pál Előd Balázsi-Pál Előd utolsó frissítés: 22:05 GMT +2, 2013. október 17.

Igaz, hogy kancsi vagyok, arányaiban túl kicsi a szemem, és egyre több a ránc és mélyebb a karika körülötte, de eddig mégis örvendtem annak, hogy így is tetszik a nőknek. Eddig.


A nők azt mondják, szép a szemem. Ez az általánosítás persze nem minden nőre igaz, és nem is feltétlenül a jelenlegi állapotokat tükrözi, hanem mondjuk az utóbbi húsz év alatt begyűjtött bókokat.

Igaz, hogy kicsit kancsi vagyok – főleg, amikor fáradt vagyok, és mindig fáradt vagyok –, igaz, hogy túl kicsi a szemem, igaz, hogy a fehérje nem elég fehér, estére meg már egyenesen rózsaszínű, és az is igaz, hogy egyre több a ránc körülötte, a karikákról nem is beszélve. De azért tetszik a nőknek, és ez nagyon jó.

Gondoltam eddig.

Azonban ma reggel a rádióból megtudtam az igazságot. Hogyaszongya mit néznek meg először a nők a férfiakon: kezdődik a bal kar izmainál, aztán jön a vádli, aztán a feszes fenék, a feszülő mellizmok, a lapos has, az intelligencia és így tovább. Találjátok ki, hányadik helyen van a szem? Épp csak befért a tízes topba.

Szóval, ha egy nő azt mondja, szép a szemem, az valójában azt jelenti: vékony a bicepsze, kidolgozatlan a vádlija, löttyedt a feneke, petyhüdt a melle, himbálózik a pocakja, ráadásul még buta is. De a szemem? Na, hát az túl kicsi, szarkalábas és karikás, meg a színe sem az igazi, sőt, ha jobban megnézem, még kancsi is szerencsétlen, de hadd mondjunk már valami jót is szegényről, hiszen ő is ember.

Na így higgyünk a női bókoknak.
Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!